Информации во врска со iKnow системот
Се наоѓате на формата за најава на системот со студентски сервиси iKnow. Употребете го своето корисничко име и лозинка за да се најавите. Системот iKnow во почетната фаза е достапен за студентите и вработените на универзитетот Св. Кирил и Методиј во Скопје.
Најава на iKnow системот

Заборавена лозинка?